Vissza a StoryOnline-ra » Sztárblog » Körtvélyes Éva blogja » Dobó Kata és Oroszlán Szonja hollywoodi sztár...
2007-09-17 12:49:17

Dobó Kata és Oroszlán Szonja hollywoodi sztárral vacsorázott

Még mondja valaki, hogy milyen szuper a sztároknak!

Magam sem gondoltam volna, hogy egy filmsztár élete sokszor bizony egyenlő a robottal. A magazinokban azt látjuk, hogy premiereken, díjátadásokon csillognak szebbnél szebb ruhákban, vagy barátjukkal napozgatnak valamelyik menő tengerparton. A valóság azonban nem ennyire felhőtlen.


A hazánkban forgató Selma Blair (kedvenc filmemben, a Doktor Szösziben ő volt a rivális csaj) minden reggel ötkor kel és késő estig forgat a hét hat napján, azaz csak egy napja szabad. Idegen helyen és egyedül van, nem ismer senkit, a nyelvet sem beszéli. A stáb tagjai szabadidejükben messze elkerülik egymást, mert a hosszú hónapokig tartó forgatás, az összezártság miatt tele van már egymással a hócipőjük, örülnek, ha nem látják egymást.

Véletlenül egy társaságban találkoztam Selmával, akit bizony az utcán nem ismertem volna fel. Pici, vékony és laza, főként fekete, illetve szürke cuccokban jár, és imád nagy sapkát húzni a fejébe. Gondoltam nem ártana, ha megismerkedne a magyaros vendéglátással és néhány hasonló korú hazai sztárral. Szóval meghívtam magamhoz vacsorára. Előételnek libamájat sütöttem le, amit pirítóssal és lila hagymával kínáltam. Főételnek paprikás csirke készült galuskával és uborkasalátával, a desszert pedig madártej volt. Noha Selma egyébként alig eszik, a menünek nagy sikere volt.

No meg a társaságnak is. Elhívtam Oroszlán Szonját és Dobó Katát, aki elhozta legjobb barátnőjét, az amerikai Brett Csupót, a híres rajzfilmes Csupó Gábor feleségét. Brett maga is színészkedik, de még inkább énekel, lemeze is megjelent már. Jól sejtettem, a „hollywoodi különítmény”, azaz Kata, Brett és Selma, azonnal talált közös témát és ismerősöket. Kata ráadásul óriási szerelembe esett Selma kutyájával. A keverék kiskutyát Winknek, magyarul Kacsintásnak hívják, mert hiányzik az egyik szeme. Selma sebesülten találta, valaki kiszúrta az egyik szemét. (Mindenütt vannak elmebeteg szadisták!) Elvitte az állatorvoshoz, majd egy menhelyre. Telt-múlt az idő, de a kutya senkinek sem kellett, akkor vette ő magához. Ennek már hat éve. Wink azóta boldog kutya, mindenhová utazik gazdájával, és nagyon-nagyon szeretik, amit ő boldog farkcsóválással hálál meg.

Egyébként még egy érdekes mozzanata volt az amerikai vendégek természethez való viszonyában. Az asztalt néhány dáliával díszítettem, és mit ad isten, a desszertkor az egyik virágból előmászott egy pisztácia színű, kb. három centis kukac. Én már rohantam is ki a konyhába a gyilkos papírkendőért, ám a széplelkű Brett a kezére rakta és a kukac ott flangált le és fel. Brett és Selma ahelyett, hogy jó magyar módjára elkezdett volna sikoltozni, hogy: „Jaj, kukac!” – elbűvölten nézték, milyen aranyos. A kukac tehát a WC-csésze helyett a teraszon, a petúniák alatt folytathatta pályafutását. Mi, magyar lányok, kevésbé voltunk tőle elalélva, de értékeltük az élni, és élni hagyni szellemét.
   


Címkék:
Értékelés: 4.40 Hozzászólások: (3)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 3
Dr Arvai Zeteny

Haligali!

Meg jo, hogy nem ijjedtek meg... Szerintem esetleg konyvekben lattak kukacot vagy TVben, amilyen elszigetelt, steril eletet elnek Hollywoodban!

Tovabbi jo munkat!
2008-02-17 08:35:50

harmatos53

kedves kata nagyonjol nézelki
2007-09-27 13:58:02

emese

Nekem nagyon tetszett amit írtál hiszen régen olvastam már ilyen jó megtörtént dologról.És az is jó hogy láthatjuk hogy nincs az magyar sztárok különbek a külföldieknél.Hiszen Kata is egy ember mint a többi híresség és ez így jó.

2007-09-21 13:56:08

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenhárom meg öt =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

Pletykák, történetek egy bennfentestől...

MAGAMRÓL

Újságíró, az Elite magazin főszerkesztője.

ÜZENŐFAL

2008-09-23 22:50:22 erika Kedves Bárki,aki segíteni tud!!a segítségét kérném abban,hogy hol bukkanhatnék rá az elite magazin 1993 év óta megjelent címlapjaira,amit azóta gyűjtöttem,de egy tűzesemény miatt megsemmisült a gyűjtemény egy része.várom válaszát köszönettel,erika

2008-09-19 14:17:50 erika kedves éva!a segítségét kérném abban,hogy hol bukkanhatnék rá az elite magazin 1993 év óta megjelent címlapjaihoz,amit azóta gyűjtöttem,de egy tűzesemény miatt megsemmisült a gyűjtemény egy része.várom válaszát köszönettel,erika

2008-05-17 19:25:56 Piper Kedves Éva! Sajnos nem tanáltam az Ön email cimét sem a hónlapján :(
, sem itt a blogon , ezért kérem, hogy személyes kapcsolatfelvétel miatt küldjön nekem egy e-mailt a fehergalamb54@freemail.hu
Az ok: szeretnék egy fontos információt kérni , amiben lehet, hogy Ön a segítségemre lehet.
Köszönettel:Piper

2008-02-17 08:32:12 Dr Arvai Zeteny Kedves Eva!

~Csak az hal meg, akit elfelednek, orokke el az, Akit szerettek!~

Reszvetem!

2007-12-02 14:03:11 Veress Kálmán Ismeretlenül:
Őszinte részvétem az édesapja elvesztése miatt. Ismertem szomszédunk volt a Barackvirág utcában Szentendrén. Idős de nagyon élénk gondolkodású kedves ismerős volt. Egyszer segítettem neki kivágni egy fenyőfát, majdnem rámdőlt...
Immár odaát van, ahogyan az én Édesapám is... Ő 2 hónappal hamarabb ment.
Kevesebbek vagyunk nélkülük. Kálmán

2007-11-28 16:01:31 Kószóné Molnár Nikolett Szia Éva!Szeretnénk őszinte részvétet küldeneni édesapád elhunyta alkalmából.Molnár család.Szeretettel ölellek Niki(csendo:hogy be tudj azonosítani)

2007-11-20 13:38:00 V_Attila Kedves Éva! Őszinte részvétemet küldöm Édesapja elhunyta alkalmából. Személyesen nem ismertem, de ismertem a mindíg fess nagyapját és nagymamáját,a mindíg mosolygó Körtvélyes nénit akire szeretettel és tisztelettel gondolok. Ha a soproni Alsólőver/Béke utcában járok, mindíg megemlékezem róla. Gyászában, ismeretlenül, én is osztozom. V_Attila

2007-10-28 23:17:06 women Ez aztán nagy hír!!,hogy Rubint Rékának az autójára kerékbilincset tettek!!!Az enyémére is.ÉS?????

2007-07-29 11:05:44 leopardfej A Rolling Stones valóban "örök". Fantasztikus zenekar.

2007-07-24 21:21:31 Körtvélyes Tivadar Kedves Éva! Sajnos sem az Elite magazin honlapjám, sem itt a blogon nem találtam az e-mail címét, ezért kérem, hogy személyes kapcsolatfelvétel miatt küldjön nekem egy e-mailt a tivadar.kortvelyes@kfstudio.hu címre.
Az ok: szeretnék utánajárni egy családi szálnak, amiben lehet, hogy Ön a segítségemre lehet.
Köszönettel:
Körtvélyes Tivadar

2007-07-09 13:18:35 KAT10 Éva!
Még nem fejezted be az indiai élményeidet. Kérlek írj még róluk, kiváncsi vagyok rájuk.

2007-04-17 20:46:17 catty10 Szia Évi! Szerintem is tök jók a cikkeid! Csak így tovább! :-D

2007-04-16 13:56:32 Kedves Éva! Molnár Andreát Mészáros Andreának hívják. Üdvözlettel: Nagyné

2007-03-29 15:23:16 padangbay Szenzációs vagy Éva, félelmetes, hogy a legjobb pillanatban mindenütt ott tudsz lenni. Maradj ilyen mindig, így első kézből fogjuk kapni az információkat. Így tovább, sok sikert a blogíráshoz!
egy rajongód :-)

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 16 meg 14 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007